Seminar G4: Nørgård Mikkelsen

  • Tirsdag, 21. november 2017 - 14:00 til 16:00
  • Englandsgade 24, 5000 Odense C, Mødested: Receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 1. november 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Nørgård Mikkelsen – creative branding & advertisement

Nørgård Mikkelsen er et reklame- og kommunikationsbureau med ca. 90 medarbejdere og kontorer i Odense og København. Bureauet er grundlagt i 1967 og er ejet af 11 ledende medarbejdere og investeringsselskabet 3C Holding. I løbet af de 45 år, Nørgård Mikkelsen har eksisteret, har det udviklet sig fra at et være klassisk reklamebureau til at være et kommunikationshus, der også rummer konsulentydelser samt kreativ og innovativ forretningsudvikling med spidskompetencer inden for brands, retail og B-t-B.

Besøg Nørgård Mikkelsen og hør, hvordan man arbejder med alt fra kommunikation til forretningsudvikling, og bliv derved klogere på, hvordan man styrker brands og skaber fremdrift.

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar.

FIND VEJ: Kommer du i bil skal du være opmærksom på at parkering i området nær Nørgård Mikkelsen er begrænset og kræver P-billet. Så sørg for at være i god tid så du kan nå at finde en parkeringsplads, løse P-billet og være klar til at starte til tiden stadigvæk.

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2016
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk