Seminar L: Studielivsmentor

  • Onsdag, 30. august 2017 - 16:00 til 20:00
  • Tietgen Handelsgymnasium, Elmelundsvej 10, 5200 Odense V
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 23. august 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Efterårets første seminar er din mulighed for at blive klogere på dig selv og studielivet igennem sparring med en studerende, som deler ud af sine erfaringer. Igennem Akademiets studielivs-mentorforløb får du indblik i hvilke evner og ressourcer, der er dine styrker generelt og som studerende, samt hvad det vil sige at være studerende fagligt såvel som socialt.

Studielivsmentor

v/ Akademiet Syd & Midt

Studielivsmentor-ordningen skydes i gang ved Seminar L, hvor du møder en række forskellige studerende fra SDU. Igennem forskellige oplæg og en række øvelser – såsom ability spotting, pitching og mentor-dating, bliver du klogere på dig selv fagligt og socialt samt studielivsmentor-ordningen.

Formålet med Seminar L er at sætte fokus på nogle af de styrker og evner, vi bruger på vores studie og i vores arbejde, og som er essentielle for vores arbejdsglæde og studieflow. Samtidig skal du møde vores mentorkorps og høre om både det faglige og sociale studieliv ved SDU og generelt, og blive klogere på hvad du kan få ud af studielivsmentor-ordningen.

Mentor og mentee-relationen er et frivilligt gensidigt engagement, hvor den fælles faglige interesse driver værket. Mentee skal drage nytte af mentors erfaring, mentor får mulighed for at få et fornyet blik på sit eget studie. Både mentor og mentee forpligter sig på at deltage seriøst og interesseret.

Seminar L: Studielivsmentor er obligatorisk for alle, men da mentoring bygger på kemi og en gensidig forpligtelse, er den videre deltagelse i studielivsmentor-ordningen frivillig. Hvis du efter Seminar L ønsker at blive mentee og få tildelt en mentor, skal du til Seminar L aktivt tilmelde dig studielivsmentor-ordningen. Akademiet opfordrer på det kraftigste til at du gør dette!

Program:

16.00: Velkomst v/Svend Thorhauge, cand.scient.pol.

16.10: Personlige styrker og menneskelige relationer v/Svend Thorhauge

16.30: Abilityspotting 

17.15: Aftensmad

17.45: Pitcherific v/Lauge

18.30: De gode studievaner v/Studie- & trivselsvejledere Mette Kvist & Iben Jørgensen, VejledningsCentret, Syddansk Universitet

19.00: Mentorship og mentorrelation v/Svend Thorhauge.

           Studielivsmentorforløbet                   

19.15: Mentordating

20.00: Tak for i dag.

 

FORBEREDELSE: Opret dig som bruger på Pitcherific, og besvar spørgeskeamet inden seminaret. Du har fået en mail med link til dette.

MEDBRING: Computer

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere:
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk