Oprettet af Kira Setling Rømer den 23. juni 2017

Efteråret 2017s program offentligtgjort!!

 
Efterårets obligatoriske program for årgang 2015 byder på fire seminarer om akademisk arbejde. Der venter således Årgang 2015 et virksomhedsbesøg, et studielivsmentor-seminar, et seminar om akademisk skriveproces samt et seminar om akademisk arbejde i praksis, som er en workshopdag om forskellige typer af akademisk arbejde i universitetsverdenen.
 
Efterårets obligatoriske program for årgang 2016 byder på et semester med akademisk videnskabelse. Semesteret vil byde på en række af fordybelsesseminarer der, hver især går i dybden med et enkelt emne. Der vil være alt fra forskning i depression, offentlig forvaltning, bæredygtig energi til terror og migration. Derudover venter der Årgang 2016 et virksomhedsbesøg og et seminar i informationsvidenskab.
 
Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfrie aktiviteter klar til dig. Disse valgfrie aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Efteråret byder på alt lige fra workshops ved SDU indenfor bl.a. netværks- & relationsledelse, psykologi, fysik, vindenergi, tysk politik, lingvistik mm., besøg på OUH, Biomedicinsk Laboratorium, Gram Lergrav og Danish Aerospace til spændende arrangementer ved Folkeuniversitetet, UNF, Odense Teater, Brandts, Odense Internationale Film Festival, Ungdomsfolkemødet og meget mere.
 
Efteråret rundes af med en stor semesterafslutning for alle deltagere, talentkoordinatorer og rektorer med foredrag og masser af socialt samvær og julehygge. Denne gang kommer Imran Rashid og holder et spændende foredrag kaldet SLUK – kunsten at overleve i en digitaliseret verden. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
 
Du kan læse meget mere om efterårets program for respektivt årgang 2015 og 2016 i det detaljerede program, som du finder her på siden øverst til højre.

Tilmelding til de obligatoriske seminarer åbner mandag 26. juni 2017
 
Tilmelding til de valgfri aktiviteteter i august og september åbner fredag 28. juli 2017

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk