Oprettet af Kira Setling Rømer den 19. januar 2017

Tillykke til 215 unge talenter

En helt fyldt sal, taler med bevingede ord, skønsang og diplomoverrækkelse dannede rammerne om en festlig dimissionen for Akademiets dimittender fra Årgang 2014. Helt præcis 215 af slagsen. Fredag d. 13. januar 2017 blev det tid til at sige farvel til det femte kuld unge talenter fra Akademiet i form af Årgang 2014. Dimissionen var en festlig markering af Årgang 2014’s velgennemførte Akademi-forløb.

Programmet bød på velkomsttale ved Janne Hansen, Leder af Akademiet, dimissiontale ved Henrik Dam, Rektor SDU og elevtale ved Frederik Hyldgaard Thomsen, Midtfyns Gymnasium & Kathrine Haarh Knudsen, Haderslev Katedralskole. Mellem talerne var der musikalske indslag ved dimittender selv - såsom ”Hvor skal vi nørde i nat” og "Det eneste hun ville var at nørde". Det hele mundede ud i diplomoverrækkelse og reception.

Vi på Akademiet vil savne Jer alle men vi vil se frem til at se Jer igen som studerende, undervisere eller måske i en anden sammenhæng med Akademiet. Vi ønsker Jer alle held og lykke med studentereksamen til sommer!

Se dimplomliste over dimittenderne med hjemmehørende gymnasium i spalten "download" til højre.

Se billeder fra dimissionen her!

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk