Oprettet af Janne Hansen den 19. december 2014

Forår 2015-programmet er klart!

 

Så er forårsprogrammet 2015 klart! Vi har arbejdet hårdt, for at kunne udbyde et program der i den grad lever op til Akademiets høje kvalitetsniveau. 

Forårets obligatoriske program for Årgang 2014 handler om Akademisk Tankegang og Metode. Semesteret indledes med et seminar om talent og flow. Herefter sættes der fokus på de videnskabelig grundpiller såsom etik, og deltagerne introduceres til de faglige hovedgrupper og deres metoder, som vi beskæftiger os med på Akademiet, nemlig: naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab inkl. business, sundhedsvidenskab og Teknik. 

Forårets obligatoriske program for Årgang 2013 handler om Akademisk Fordybelse. Semsteret indledes med et inspirationsseminar om internationale studier og karriere. Herefter sættes der fokus på læringsstile, informationssøgning og kreativ tænkning.

Det valgfrie program er åbent for alle og et tagselvbord af tilbud. Foråret byder på alt lige fra emner som storytelling, selvledelse, politik og grundlovsmøde, litteratur, sociologi og idræt, til besøg på OUH og Biomedicinsk Laboratorium, uddannelsesbesøg på CBS samt spændende kulturelle arrangementer ved Odense Teater og innovativ og entreprenøriel workshop ved AU CEI.

Du kan læse meget mere om foråret 2015s program for respektivt årgang 2013 og 2014 i de detaljerede program, som du finder her på siden nederst til højre.

Tilmeldingen til det obligatoriske program åbner mandag d. 5. januar kl. 12.00. Tilmeldingen til det frivillige program åbner onsdag d. 4. februar kl. 12.00.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk