Oprettet af Janne Hansen den 27. juni 2014

Efteråret 2014s program offentligtgjort!!!

 

Efteråret byder vanen tro på et bredt og alsidigt talentprogram, og vi tør godt garantere, at der er noget for en hver smag.

Fælles for alle aktiviteter er fokusset på faglighed og kvalitet.

Det obligatoriske program byder for årgang 2012s vedkommende på fire seminarer om akademisk arbejde. Der venter således Årgang 2012 et seminar om ledelse og teamwork, et studielivsmentor-seminar, et seminar om akademisk opgaveskrivning samt et seminar om akademisk arbejde i praksis, som er en temadag om velfærd.

Årgang 2013 kan se frem til et efterår i den akademiske formidlings tegn. Årgang 2013 kan således se frem til et seminar om kropssprogets betydning for mundtlige præsentationer, et seminar om retorik, en række virksomhedsbesøg og et seminar om formidling af videnskab i den offentlige debat.

Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfri aktiviteter klar til dig. Disse frivillige aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Efteråret byder på alt lige fra skæve filmarrangementer ved OFF, workshops ved SDU indenfor klinisk biomekanik, psykologi, biologi, teknik, design, idégenerering, litteratur og warstudies, besøg på OUH og camps om iværksætteri til spændende arrangementer ved Trapholt og Brandts samt virksomhedsbesøg ved IRD Fuel.

Du kan læse meget mere om efterårets program for respektivt årgang 2012 og 2013 i de detaljerede program, som du finder her på siden nederst til højre.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk